ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Четвъртък, Декември 08, 2022

Група „Мечо Пух“ при ДГ „Славейче” отпразнува Световния ден на анимацията. Червената шапчица, Мики Маус, Снежанка, Елза, Батман и още много герои оживяха в групата. Всички деца много се забавляваха със специалните гости от Eliton Party.
Днес - 28 октомври 2022 година анимацията присъства всеки ден в живота на децата, затова те с радост приеха предизвикателството и влязоха в ролята на различни анимационни герои. Учителите пък влязоха в ролята на репортери и интервюираха децата, като запечатаха образите им в рамка, изработена за празника.
След като играха и се забавляваха, решиха заедно да си направят снимки пред специално подготвения декор с любимия на всички деца, анимационен герой „Peppa Pig “.
Група „Мечо Пух“ изказва своите искрени благодарности за чудесния декор за Деня на анимацията, който е подарък от майката на Лидия – Елица Солито.

Признателни сме на родителите, които подсигуриха вкусни лакомства за празника и така той се превърна в прекрасно парти за децата.

Мили родители,

благодарим за отзивчивостта, помощта и желанието, с което се включихте и направихте деня на децата различен, весел и игрив.
Гордеем се, че си сътрудничите с нас и сте съпричастни с нашите идеи, като помагате за осъществяването им!

Доказахте за пореден път, че взаимодействието семейство – детска градина е на много високо ниво.

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар