ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Вторник, Декември 07, 2021

В нашата детска градина успешно се използват и прилагат съвременните ИТ. Виолета Димитрова - старши учител в група " Мечо Пух" е пример за иноватор в разработване на учебни ресурси за ежедневна работе с децата. През летните дни на месец юли и август 2021 година, на основата на популярните  интерактивни игри „POP IT” госпожа Димитрова  разработи два нови материала:

- Първата игра спомага за по-добра концентрация на децата. Интерактивната игра „Pop it – 1” има за цел да подпомогне децата по-лесно да запомнят азбуката и цифрите, докато играят.
- Втората игра „Pop it - 2” – автоматизиране на звук „ Р “ в думата ( началото, средата, края на думата) и обогатяване на речниковия запас на децата.

Игрите „Pop it – 1” и „Pop it - 2” могат да се играят самостоятелно или с друг участник. Озвучаването ги прави забавни и интересни за децата.
Предоставяме Ви кратки презентации на игрите - разгледайте ги, забавлявайте се и неусетно ще научите много интересни и полезни неща.
Приятна игра, мили деца и родители!

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар