ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Четвъртък, Юли 07, 2022

„Аз съм малко, дървено човече,
кой не ме познава, кой не ме познава,
че съм умен, весел и сърдечен, всеки го признава - да.
Буратино, Буратино се наричам. Приключенията много аз обичам,
че носът ми дъъългичък е знам, но това не е беда - да, да!“

Шест годишният Николай Светославов Иванов от група „Джудже“ участва в национален онлайн-конкурс за детска рисунка на тема: „Буратино и приятели”, организиран от ДГ „Буратино“, гр. Пловдив (по повод 50-годишния юбилей на ДГ „Буратино“).
Според изискванията на конкурса в творбите на участниците трябва да присъства Буратино – герой от приказката на Алексей Толстой „Златното ключе или приключенията на Буратино”. Дали ще бъде сред своите приятели от същата творба, сред приказни герои от други литературни произведения или поставен в съвсем различен сюжет, детето решава само. Заглавието на творбата на Николай е: „Буратино във водния свят“.
За отличното си представяне малкият художник получи грамота. Учителки на Николай са гл.учител Даниела Младенова и ст.учител Нели Георгиева.

 Класирането беше обявено на 15.05.2022 г. в сайта на детското заведение на адрес:http://odzburatino.eu/site/main/ в раздел „Новини”.

Честита награда Ники!

 

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар