ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Неделя, Август 01, 2021

Децата от група "Гъбка" участваха  със свои рисунки в една инициатива на РУО на МОН - гр. Монтана и Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващо образование - Монтана - виртуална книга  под наслов: " Азбука на добротата".

В условията на обучение в електронна среда с оглед на създалата се ситуация, обединени от мотото: „Пътят към разума се крие в силата на добротата и човечността”, децата на България доказаха, че могат да творят заедно. Всички заедно, макар и от разстояние, обединени от идеята да уважаваме и ценим своята национална идентичност, да бъдем търпеливи и коректни, толерантни и добри, написахме нашата книга на добротата с послания, че всички деца имат право на образование и шанс да бъдат приети, ценени и уважавани, да бъдат заедно със своите връстници, за да играят, учат и творят в един по-добър свят.

В детската градина се получи благодарствено писмо от РУО - Монтана за отличното представяне на децата от група " Гъбка", ръководени от своите учителки - Цветелина Кирилова - Асенова и Мария Атанасова.

Всички участващи деца получиха грамоти. Предлагаме да се запознаете с виртуалната книга "Aзбука на добротата", където са поместени наградените творби и с грамотите на нашите деца.

Честити награди мили деца!

Гордеем се с Вас!

 

 

 

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар