ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Неделя, Април 05, 2020

На 31 октомври 2019 година в голямата зала на общински театър - Кюстендил се организира концерт на децата от нашата детска градина под наслов: " Ден на планетата Земя" . С него се финализираха дейностите по изпълнение на проект" Планетата Земя - наш дом и наша отговорност".
В проекта взеха участие 111 децаот централната сграда на детската градина и децата от подготвителната група от гсрадата, намираща се на ул. "Райна Цанева".
Резултатите от проекта могат да се очертаят в следните направления: образователни, обучителни, възпитателни и трудови, а накратко казано - имаме овощна градина в двора на сградата на ул. " Гладстон", нови съоръжения за игра, изработени маракаси от отпадъчни материали, предадени много килограми отпадъчна хартия и желязо, проведени: срещи на билков чай,  седмица на отворени врати, кампания "да посадим едно дръвче",

 

Госпожа Сотирова - директор на ДГ" Славейче" от името на децата, родителите, учителите и възпитателите -  благодари на община Кюстендил, на ОП " Чистота", отдел " Култура" на община Кюстендил и на всички добри хора - приятели на ДГ, помогнали една мечта да стане реалност.

 

 

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар