Лято е и успешно се  изпълняват  проектите, разработени от нашата детска градина.

През месец юни и юли 2019 година успешно се  реализира проект " Физическо и екологично възпитание на двора на детската градина" - в двора на детската градина на централна база има нова площадка с лщлка и красива пергола,
Продължава изпълнението на  на проекта" Планетата Земя - наш дом, наша отговорност" по Националната кампания „ ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА – 2019г.“ на тема „Обичам природата – и аз участвам“.
След успешно изпълнените дейностите в групите през летните месеци - юни и юли за ( обучение и възпитание към грижи за припродата и направата на саксии и "водопад" в двора на детската градина) започнаха и дейностите по изграждане на нова "овощна градина" на мястото на старата. Всички от персонала на градината с ентусиазъм и много старание участваха в почивния ден - 10 август 2019 година ( събота) в разчистването на запустялото място в източната част от двора на централна база - филиал " Гладстон". Предстои в началото на есента засаждане на нови овощни дървета и облагородяване на дворното място.
Така децата ще имат възможност наред с игрите сред новите съоръжения в двора да се трудят и се грижат за овощната градина.
Предлагаме Ви да се запзнаете с промените, настъпили в двора на детската градина, в резултат на изпълнение на двата проекта.