ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Неделя, Май 31, 2020

Земята –един общ дом.
С дълбоки сини води.
С гъсти зелени гори.
И със златни слънчеви дни.
Земята с кристален звън от чистота.
Земята –пълна с доброта.
Земята –общ дом на всички хора по света

Продължават дейностите в групите и през летните месеци за изпълнение на проекта" Планетата Земя - наш дом, наша отговорност".
В красивите и уютни за горещините дворове на трите филиала на нашата детска градина, децата се учат, играят и изработват от природни материали интересни неща. Заедно със своите учители намират отговори на въпросите: Нашата планета Земя, Земята е нашият общ дом –нека се грижим за нея, Земята е такава,каквато я съхраним, Водата, без която не можем, Водата–извор на живот.
Идеята е всяко дете да усети чудесата на Природата, да се наслади на нейните богатства и да разбере, че те са за него, да се научи да я пази и обича, както тя обича всички нас. Земята и нейната природа са най-уютният, изпълнен с любов, дом.
Така те заедно "създадоха" водопад и изработиха нетрадиционни сакции за цветя.Материалите ги събраха сами, след разходка в лесопарк " Хисарлъка". Ето вижте:

 

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар