ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Неделя, Май 31, 2020

На 21 ноември 2018 година се проведе тържество в гупа. "Мак". През настоящата учебна  годинате те са най-малките (1-ва група ) в нашата градина.

Тържеството бе посветено на Деня на Християнското семейство. Децата пяха и се забавляваха със своите родители.

В края на тържеството всички присъстващи се приобщиха към започналата в град Кюстендил  благотворителна кампания за набиране на средства за лечението на кюстендилеца Тони Костов.  В специално поставена кутия, бяха събирани средства за лечението на Тони Костов, който спешно се нуждае от лечение. Събраните пари бяха на стойност 180.00 лв. Това е нашата съпричастност към тръдния момент за Тони.Тони обожава музиката,свири на пиано. От малък ходи на уроци по пеене и е спечелил много награди ! Също така харесва графичен дизайн ,обича да снима и режисира, да тича, да гледа филми, но най-много обича семейството си!
Така децата участваха в празник и получиха урок за оказване на помощ на изпаднало в беда по - голямо от тях дете или просто бате Тони.

Бате Тони желаем ти скоро оздравяване!

 

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар