ДГ "Славейче"Щастливи деца - спокойни родители

Неделя, Май 31, 2020

На 26.10.2018 година деца от  ДГ" Славейче" група "Кокиче" гостуваха на II ОУ "Д.Димитри" - Кюстендил, по случай празника на училището.

То премина с много веселие, положителни емоции, участие в различни мероприятия. Децата бяха посрещнати лично от директорката на училището Светла Антова и ученици от големите класове, с които заедно рисуваха и апликираха.

Посетиха виртуална класна стая и заедно с учители на училището проведоха занимание с таблети, интерактивни играчки и робот. На театралната сцена гледаха пиеса на тема, свързана с опазване на околната среда. В края на гостуването децата участваха в спортен празник, представиха се отлично, за което получиха грамота.

Партньорството между ДГ "Славейче" и ОУ "Д.Димитри" датира от години, като деца и учители периодично си гостуват и обменят опит. Колективът на ДГ благодари на ръководството на училището за добрата организация и предизвикания интерес у децата, в празничния за всички ден.

 

 

 

Допълнителна информация

ДГ “Славейче” е общинско детско заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месечна до 7-годишна възраст

ОДЗ Славейче
Адрес
ДГ "Славейче" Кюстендил
ул. „Гладстон“ 17
Кюстендил, ПК 2500, БЪЛГАРИЯ
dg_slaveiche@abv.bg

Пази от пожар